Cautare

4516 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (3.29 secunde)
Trupa PACT by Leo Iorga si Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - se pregateste sa plece in miniturneul "Trenul pierdut", care va include concerte in Bucuresti (13 aprilie - Hard Rock Cafe), Fagaras (19 aprilie - Casa de cultura) si Sibiu (20 aprilie - Imperium Pub).
Ultimul festival de jazz al anului, organizat de inimosul iubitor de jazz si promotor Victor Hoaja a pus orasul Victoria, de la poalele muntilor Fagaras, pe harta muzicala anuala a Romaniei.
Si au fost expuse in locuri speciale, precum Palatul Schonbrunn, Galeria de Arta a Institutului Cultural Roman din Roma, Castelul Jaegerhof si Sala Schumann a Muzeului de Arta din Dusseldorf, Teatreo Thalia si Galeria de Arta a Institutului Cultural Roman din Lisabona, Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Fagaras, Castelul Bethlen-Haller, Ateneul Roman, Palatul Cesianu-Racovita - Galeria de Arta Artmark.
Mai departe, prin aparitia unor institutii de invatamant private in tara noastra, dupa 1989, una din ele avand aproape o suta mii de studenti si filiale prin toate colturile Romaniei, din Ialomita si pana la Fagaras, ne putem explica inclusiv de marea rusine cu un fost prim-ministru care si-a comandat doctoratul, a constatat, la BZI LIVE, profesorul Solcanu.
Fagaras/Țara Oltului, Savu Moga, Matei Tamforea, Petru Tamas, Ana Deji. Pentru fiecare izvod s-a selectat cu grija oul potrivit, iar desenul a fost realizat cu ceara de albine topita cu ajutorul unui condei (chisita) tradițional.
La munte, ninsoarea va fi temporar viscolita, iar in masivele Fagaras, Bucegi si in zona Carpatilor de Curbura, stratul de zapada nou depus va fi consistent.
Totusi, se pare ca la intrarea din partea romaneasca a tunelurilor isi arata coltii un curent energetic puternic, aproape ametitor, care ofera o senzatie similara cu aceea a escaladarii celor mai inalte piscuri din Muntii Fagaras.
peste 75 litri/mp se inregistreaza in zona montana, peste 100 litri/mp inregistrandu-se in Muntii Apuseni (Semenic, Vladeasa 1.800, Stana de Vale) si Masivul Fagaras (Balea Lac), arata statistica ANM.
Fundatia Conservation Carpathia a incercat sa afle cate capre salbatice traiesc in estul Muntilor Fagaras si in Muntii Leaota, in situri Natura 2000 protejate prin lege.
Lazar, Benga, Conte, Capatana, Bic, Nistor, Vina, Roguljic, A. Trica Antrenor: Laurentiu Reghecampf Stadion: Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Marian Barbu (Fagaras) / A1: Mircea Orbulet / A2: Florian Alexandru Visan (Galati)
Ardeleanul din Fagaras nu concepea ideea de "europeni de nicaieri" si nu admitea in ruptul capului ca natiunile care bat la poarta UE ar trebui sa-si lase zestrea culturala la poarta acesteia, ca pe un balast nefolositor, chiar jenant.
Barbu Marian (Fagaras) / A1: Urzica Vladimir (Piatra Neamt), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe) / Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca), Arbitru AVAR:
Barbu Marian (Fagaras) / Asistenti: Mitruti Daniel (Craiova) si Vornicu Adrian (Iasi) Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare) / Arbitru AVAR:
Barbu Marian (Fagaras) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita), A2: Slabu Stelian (Brasov) / Arbitru VAR: Kovacs Istvan (Carei), Arbitru AVAR: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
ANAF va avea un serviciu secret, care va putea colecta informatii despre contribuabili. Directia de Informatii Fiscale va lucra si cu informatori din momentul in care ANAF va prelua o parte din Politia Economica.
„Surprinzatoare pentru mine a fost abordarea publica a premierului, pentru ca el stia exact despre ce e vorba si n-avea nici o legatura cu serviciile de informatii, dar pentru ca a existat aceasta solicitare publica a premierului catre serviciile de informatii, a existat si un raspuns al serviciilor de informatii in urma caruia guvernul a dat un comunicat ca nu exista nici un fel de influente asupra membrilor Cabinetului.
Seful viitoarei comunitati de informatii va fi un om politic Presedintele Traian Basescu a anuntat ca seful viitoarei comunitati de informatii, care se va subordona CSAT, va fi un om politic care va fi numit consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.
In anii care au urmat, Reid a adunat, pe acest subiect, multe informatii, s-a intalnit cu oameni de stiinta, ofiteri de informatii si alti experti.
Proiectul prevede ca ofiteri de informatii au dreptul sa efectueze, conform Codului de procedura penala, "acte premergatoare cu caracter probatoriu", pentru amenintari la adresa sigurantei nationale.
google-analytics.com